Το μεγάλο project που τόσο καιρό ετοιμάζαμε τελικά παίρνει σάρκα και οστά. Η mediacube από σήμερα αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την διαχείριση της ιστοσελίδας του Πρωθυπουργικού γραφείου, καθώς και την marketing καμπάνια της χώρας στο εξωτερικό, με βασικό μήνυμα «δεν τα φάγαμε μαζί, αλλά θα τα χωνέψετε μόνοι σας».

Η mediacube στου Μαξίμου!

Τα νέα μας γραφεία στο Augsburg της Γερμανίας, στην Georg Haindl Straße, θα αποτελέσουν το κέντρο των δραστηριοτήτων μας. Πολύ κοντά στο Μόναχο στην καρδιά της Ευρώπης, θα μπορούμε να τρέξουμε όλη την καμπάνια για την ευαισθητοποίηση της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης για τα προβλήματα της Ελλάδας.

Τέλος με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο κύβος θα διασπαστεί για τους επόμενους μήνες, καθώς τα ένα από τα δύο ιδρυτικά μέλη της mediacube επιστρέφει στην αγαπημένη του Γηραιά ΑλΒίωνα και στο όμορφο Λονδίνο, στο οποίο θα οργανωθεί το δεύτερο γραφείο μας στην Ευρώπη.

Ένα πολύ μεγάλο έργο ξεκίνησε, και όλοι μας στη mediacube ευελπιστούμε να φέρουμε εις πέρας με υψηλή αίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος.

Καλή μας αρχή, καλή μας τύχη και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλους :-)

1 Απριλίου 2011 by George