Ο κύβος ερρίφθη, τα έργα που έπρεπε να παραδοθούν παραδόθηκαν, οι εκκρεμότητες προγραμματίστηκαν και η mediacube μπορεί να φύγει διακοπές.

Η mediacube ξεκινά διακοπές!

Επειδή ήταν δύσκολη χρόνια μας αξίζει λίγο παραπάνω ξεκούραση. Προορισμοί και φέτος διαφορετικοί, άλλος στο Άμστερνταμ, άλλος στα Ιωάννινα, άλλος στο Παρίσι, άλλος για Άνδρο και άλλος στην Πελοπόννησο. Διαφορετικά μέρη με μια κοινή συνισταμένη τη φυγή από την κουραστική καθημερινότητα.

Μια ευκαιρία για όλους να ανανεώσουμε ιδέες και παραστάσεις, να γεμίσουμε μπαταρίες και να επανέλθουμε ακόμη πιο δημιουργικοί. Όπως λέει και o travel cube της mediacube, κάθε ταξίδι μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και οι αναμνήσεις αποτελούν εμπειρίες και οι εμπειρίες καθορίζουν τις μελλοντικές μας αποφάσεις και διαδρομές.

Έτοιμοι λοιπόν, οι αναχωρήσεις ξεκινούν από αύριο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, αναζητήστε την πτήση για Παρίσι και θα βρείτε μία από τις έδρες της mediacube έτοιμη για το «faire moi» και το «aurai voir». Μέχρι το τέλος της εβδομάδας όλος ο κύβος θα είναι σε διακοπές. Γι' αυτό μη μας αναζητήσετε μέχρι τις 22/8. Ξεκουραστείτε κι εσείς, γεμίστε τις μπαταρίες σας και μετά τις 22 σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε μια καινούργια, ακόμη πιο δημιουργική χρονιά.

Αυτό δε σημαίνει πως δεν θα μαθαίνετε νέα μας από τις διακοπές. Stay in touch, άλλωστε οι αναμνήσεις ειναι καλό να μοιράζονται με τους φίλους και συνεργάτες γιατί πάντα μπορεί να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης :)

Καλές διακοπές όπου κι αν πάτε...

Ραντεβού στο τέλος του μήνα!

2 Αυγούστου 2011 by George