Ιανουάριος 2011
 • Υψηλές συναντήσεις, υψηλές προσδοκίες!

  26 Ιανουαρίου 2011 by Elias

  Υψηλές συναντήσεις, υψηλές προσδοκίες!

  Μετά από μία μαραθώνια συνάντηση στον 21ο όροφο του Πύργου Αθηνών, η mediacube και η e-RDA έβαλαν τα θεμέλια για μία στρατηγική συνεργασία και συμφώνησαν στη δημιουργία τριών νέων έργων, προτοπόρων για την ελληνικό χώρο, αλλά με διεθνείς βλέψεις!

 • Καλό ΣΚ :-)

  21 Ιανουαρίου 2011 by Elias

  Καλό ΣΚ :-)

  Ακόμη ένα ΣΚ είναι προ των πυλών. Μετά από μία εβδομάδα αρκετά δύσκολη και πιεσμένη ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε, να ξεκουράσουμε το μυαλό μας και να γεμίσουμε με ενέργεια για την ερχόμενη εβδομάδα, η οποία επίσης προβλέπεται δύσκολη...

 • Ηead and foot of marketing σε απόλυτη αρμονία...

  19 Ιανουαρίου 2011 by George

  Ηead and foot of marketing σε απόλυτη αρμονία...

  Μετά από πολύωρες συναντήσεις και meetings, διαφωνίες και πολύ storyboarding το Marketing Plan 2011 για το telemarketing.gr ολοκληρώθηκε και έχει ήδη ξεκινήσει η εφαρμογή του. Καλή μας αρχή!

 • Νέο έργο με παιχνιδιάρικη διάθεση!

  13 Ιανουαρίου 2011 by Elias

  Νέο έργο με παιχνιδιάρικη διάθεση!

  Για το νέο έργο που αναλάβαμε θα σας μιλήσουμε σε λίγο καιρό που θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι ο Γιάννης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και σχεδιάζει storyboards :-)

 • Αυτό ήταν :-(

  11 Ιανουαρίου 2011 by Elias

  Το δεντράκι μας είναι πλέον παρελθόν όπως και το 2010. Ήρθε η ώρα να ξεστολίσουμε το γραφείο και να βάλουμε στη ντουλάπα τα στολίδια.

 • Ποιος θα πάρει αυτό το φλουρί;

  10 Ιανουαρίου 2011 by Elias

  Για ακόμα μία φορά η κα Θέκλα μας ετοίμασε τη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς. Η κοπή έγινε με κάθε επισημότητα και φυσικά με διαφάνεια και το αποτέλεσμα έχει ως εξής:
  Το φλουρί έπεσε κατά ¾ στην εταρεία, ενώ το υπόλοιπο ¼ έπεσε στον Ηλία... ο οποίος και παραχώρησε το μερίδιό του για το συνολικό καλό :-p

 • Επιστρέψαμε όλοι!

  4 Ιανουαρίου 2011 by Elias

  Ηead and foot of marketing σε απόλυτη αρμονία...

  Οι διακοπές τελείωσαν, οι γιορτές σχεδόν πέρασαν, ένας καινούργιος χρόνος μας περιμένει κι εμείς είμαστε γεμάτοι κέφι και όρεξη για νέα πράγματα.
  Τις καλύτερες ευχές μας για ένα έτος καλύτερο από όσο έχουμε φανταστεί!