Διακοπές τέλος για τη mediacube.
Ξεκουραστήκαμε; Χμμμ.. οι διακοπές ποτέ δεν είναι αρκετές. Οι μπαταρίες μας γέμισαν και η όρεξή μας για νέα έργα και καινούργιες συνεργασίες μεγάλωσε.

Χαμογελαστές ευχές

Το βασικό θέμα του μήνα είναι το νέο "σπίτι" μας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και μέχρι το τέλος του μήνα η mediacube θα βρίσκεται στα νέα της γραφεία.

Γιορτάσαμε τον Γιάννη μας και πλέον περιμένουμε την κοπή της βασιλόπιτας που παραδοσιακά σημαίνει και την αρχή της νέας χρονιάς για τη mediacube.

Αρχή του έτους και οι δουλειές έχουν μαζευτεί και μας κοιτούν απειλητικά. Δεν μας πτοεί αυτό, όλα θα προγραμματιστούν και θα μπουν στη θέση τους, έχουμε τον τρόπο και τη διάθεση να τα κάνουμε όλα. (βοήθειαααααααααα)

Η καλή πληροφορία για το 2013 είναι ότι πρόκειται για μία χρονιά με πολλές αργίες (ευκαιρία για mini διακοπές και ξεκούραση) και το βασικότερο... δεν είναι δίσεκτο έτος, όπως το 2012 (για τους προληπτικούς, ευκαιρία για νέα ξεκινήματα). Μεγάλες ελπίδες για πλήρη ανατροπή του σκούρου σκηνικού του 2012 δεν μπορεί να τρέφουμε, άλλα σίγουρα μπορούμε να προσπαθήσουμε να βρούμε θετικά στοιχεία και να ξεκινήσουμε από εκεί.

Καλή χρονιά σε όλους, δημιουργική και με περισσότερα χαμόγελα.

2013 ευχές από όλους μας στη mediacube.

8 Ιανουαρίου 2013 by George