Μάρτιος 2011
 • Μάρτης γδάρτης και κακός παλοκουκάφτης...

  30 Μαρτίου 2011 by George

  Μάρτης γδάρτης και κακός παλοκουκάφτης...

  Ο μήνας τελείωσε, αλλά οι δουλείες έμειναν. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν, και ο στόχος είναι πλέον οι διακοπές του Πάσχα. Προσοχή στον «καμικάζι» κύβο δίνει συμβουλές ακόμα και στον «ΔΙΑ»!

 • 25 Μαρτίου... ημερομηνία ορόσημο!

  24 Μαρτίου 2011 by George

  25 Μαρτίου... ημερομηνία ορόσημο!

  Μην ακούτε κανένα, ξεκινάει τριήμερο και μάλιστα με πολύ καλό καιρό. Φάτε, πιείτε διασκεδάστε και φορτώστε μπαταρίες. Καλή ξεκούραση!

 • Κ.Α.Τ.

  21 Μαρτίου 2011 by George

  Κ.Α.Τ.

  Κόκκινο, Αγωνία, Τρέξιμο και Τριήμερο! Οι τέσσερις λέξεις που συνθέτουν το τελευταίο 10ήμερό μας. Ανυπομονούμε για την τελευταία :)

 • Το κόκκινο μας πάει πολύ ;)

  14 Μαρτίου 2011 by Elias

  Το κόκκινο μας πάει πολύ ;)

  Μπορεί η εταιρική μας ταυτότητα να κινείται μεταξύ του κίτρινου και του πορτοκαλί, αλλά φαίνεται ότι και το κόκκινο μια χαρά κάθεται πάνω μας...

 • Το γραφείο σκορπίζει...

  4 Μαρτίου 2011 by George

  Το γραφείο σκορπίζει...

  Το πρώτο τριήμερο του Μαρτίου ξεκινάει σε λίγο κι εμείς είμαστε έτοιμοι να σκορπίσουμε... άλλος στη Μαδρίτη, άλλος στη Χαλκίδα και άλλοι στο κλεινόν άστυ. Ό,τι κι αν κάνετε, απολαύστε το τριήμερο και μην ξεχνάτε... τον αετό μακριά από τα καλώδια της ΔΕΗ και τα κεφάλια των υπολοίπων!

 • Φορέσατε τον Μάρτη σας;

  1 Μαρτίου 2011 by George

  Φορέσατε τον Μάρτη σας;

  Καλό μήνα λοιπόν, καιρός να υποδεχτούμε την άνοιξη! Το σκηνικό, βέβαια, είναι άκρως χειμωνιάτικο, αλλά η καλή μας διάθεση κάνει τα μαύρα σύννεφα απλά ένα σουρεαλιστικό ντεκόρ στην ανοιξιάτικη παλέτα των χρωμάτων του Μάρτη.